REVELATIA LIGII I, JUCATORUL DE UN SFERT DE MILION DE EURO, A PLECAT GRATIS DE LA REGHIN!

In timp ce Avantul Reghin se zbate in anonimat pentru mentinerea in liga a III-a, jucand in aceste zile in playout, fostii ei jucatori sunt in lumina reflectoarelor. “Hattrick spectaculos al lui Fulop” – gsp.ro, “Fulop, trei goluri, trei puncte” – prosport.ro sunt doar cateva din titlurile de astazi ale ziarelor de sport.

CUPARAT CU 350 DE EURO SI PIERDUT GRATIS

Cotat de cel mai mare site de transferuri, transfermarkt.de, la 250.000 Euro Fulop este un alt jucator care dupa plecarea de la Avantul a “explodat” pe piata transferurilor ca valoare. Plecat la sfarsitul lui 2012 de la Avantul Reghin la FC Botosani, din postura de golgheter al echipei, Istvan Fulop a semnat, la acel moment, un contract pe 4 ani cu echipa moldoveana. Interesant esta ca jucatorul de un sfert de milion de euro a plecat gratis de la Avantul! Surse din interiorul clubului dezvaluind, sub rezerva anonimatului, ca nu este prima situatie de acest gen si ca echipa pierde pe banda rulanta jucatori datorita contractelor prost facute.

fulop_istvan
Istvan Fulop este nascut in 18 mai 1990 si evolueaza pe postul de atacant. El a ajuns la Reghin in 2010 de la Miercurea Nirajului pe suma pentru suma de 1.500 lei (350 euro). La 4 ani de la transfer antrenorul celor de la Miercurea Nirajului declara pentru Pro Sport ca reghineni nu au platit tranferul jucatorului.

“Noi l-am lăsat să se transfere la Reghin, cred că trebuia să primim vreo 1.500 de lei, dar banii nu i-am văzut nici până acum” Toth Sandor – primarul orasului Miercurea Nirajului.

Comments are closed.