AMBULANTA, DRAGOSTEA SI INVIDIA

O poza postata pe grupul de facebook “probleme de reghin”, a generat o intreaga avalansa de comentarii pro si contra. Poza prezinta, conform celui care a facut postarea Ionut Ilie Bucin, o situatie halucinanta pentru sistemul nostru medical: o ambulanta parcata in camp pentru ca “respectivi au luat o fetita cu ei sa se simta bine”, dupa cum sustine autorul pozei, martor ocular.

Un alt reghinean sesizeaza ca ambulanta este de transport pacienti si ca “cineva ar trebui sa ia masuri drastice ca nu e ceva normal ce au facut.”

ambulanta

La cateva ore de la postare poza a fost re-postata de mai multi utilizatori si a impartit reghinenii de pe online in doua tabele, cei care au sarit in apararea ambulantierilor si cei care au inceput sa aduca acuze.

“cum va puteti permite sa vb asa de o institutie despre care nu stiti nimic…..si cate fac pentru noi acesti oameni indiferent daca e zi sau noapte ,ninge sau ploua,s.a. RUSINEEEE” – Cristina Man
“Dar ei au voie sa isi bata joc de noi cand ai nevoie de ei vin dupa 2 ore la o urgenta pana vin ei poti sa mori sau sa arzi nu!?” – Ionut Ilie

Probabil ce s-a intamplat in ambulanta nu se va afla niciodata, insa cert este ca mai multi reghineni sustin ca poza este autentica facuta la iesirea din Reghin spre Breaza.

Comments are closed.