POLITISTI SAU SENATORI ULTIMA MODA A “SMECHERILOR”

poza

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a reclamat conducerii Senatului că tot mai multe maşini au pe parbriz ecusoane de la Senat.

Am văzut, nu săptămâna asta, de mai multe săptămâni, poate luni de zile, constat un lucru: tot mai multe maşini, care nu ne reprezintă, vorbesc de jeep-uri, Mercedes-uri, de tot felul, sigur, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat. Chiar acum în deplasarea asta, pe care am făcut-o la Mediaş, în mai multe locuri am observat”, le-a spus el senatorilor.

Acest lucru a fost sesizat de mai multe publicatii, romanialibera.ro, adevarul.ro sau 4tuning.ro. Mai jos publicam o parte din articolul postat, de ultima publicatie mentionata, sub titlul “Noua moda a cocalarilor: sa se dea politisti sau senatori”.

Nu trece zi in care sa nu vad prin trafic sau parcata o masina care sa-si tradeze soferul ca fiind cel mai mare cocalar posibil. Si aici nu ma refer la aia care circula cu proiectoarele de ceata ziua. Si nici la nesimtitii care arunca pachetul de tigari gol pe geam. Si nici la flashuitorii si claxonagii de serviciu. Ci la aia care se cred ceva ce nu sunt. La cei care au in parbriz tot felul de cacaturi, stickere, embleme, bastoane si alte tampenii ca sa se dea drept militieni. Ba da-o in mortii ei de treaba, dar toti sunteti gabori?

Sunt sigur ca si tu ai vazut astfel de masini. Ba vreo Dacie Solenza cu un baston sau paleta din aia reflectorizanta in geam, ba o masina cu sticker de MAI, ba o steluta lipita pe interior cu nu stiu ce cacat de corp al politistilor, ba o emblema de gabor fixata cu ventuze de geam. Nu mai zic de terminatii astia care isi fac pe calculator si scot la imprimanta tot felul de cartoane care le dau drept de parcare Am vazut sute de masini cu un carton de Senat sau Camera Deputatilor, pe care scrie Permis Parcare. Dar se vede de la o posta ca sunt falsuri grosolane, fara stampile si fara semnaturi oficiale. Daca te duci in targ si cumperi si doua proiectoare albastre, gata fraticule, esti cel putin Europarlamentar!

Asadar, avem doua cazuri: cand niste cocalari rupti in cur care s-au visat smecheri se dau politisti cu diverse accesorii cumparate de pe okazii, cum ar fi paleta reflectorizanta sau stickere de la MAI, dar si altii, mai elevati, care se cred politicieni. Evident, daca dau de un agent de circulatie cu capul pe umeri si-o iau pe coaja instantaneu.

Care e scopul acestor tampenii? Probabil, sa nu li se ridice masina cand e parcata de-ampulea si vin hotii aia cu ridicarea de autoturisme pe care le iau cu japca. In mintea cocalarului, vine gaborul de la locala si cu feciorii aia terminati care pun sigiliu si se grabesc sa umfle masina, vad ca are carton de Senat sau sticker in forma de steluta si gata, s-au cacat pe ei de frica. Eu sper sa nu fie asa.

La final, am o singura precizare. Daca esti cu adevarat smecher, bazat, politist, senator, deputat sau alt muritor de rand dar care se crede superior pentru ca are pe ce sa se bazeze, nu trebuie sa o arati tuturor. Crede-ma ca daca un politist este oprit, se bazeaza pe legitimatia din portofel. Nu pe vreun abtibild de 2 lei. Asadar, daca folosesti astfel de accesorii fara sa fii de fapt ce ii lasi pe altii sa creada, esti mai prost decat crezi. Si meriti o mare balega pe parbriz.

Comments are closed.