RAED ARAFAT: SE INCEARCA DISCREDITAREA MEA PRIN CONTURI FALSE DE FACEBOOK.

raed_arafat

„Se încearcă discreditarea mea. Problema este că altcineva face tot felul de declaraţii care nu sunt ale mele.” a declarat, petru Adevarul, Raed Arafat.

Medicul “adoptat” cu iubire de mureseni a aflat că are un cont fals pe reţeaua de socializare Facebook folosită în scopuri cel puţin obscure. Pagina respectivă a adunat nu mai puţin de 80.000 de fani, care comentează la postările persoanei care se dă drept Raed Arafat.

„Nu am în momentul de faţă un cont personal de Facebook. Nu există un cont oficial al meu. Am avut unul în urmă cu trei ani, dar cineva l-a raportat şi, prin urmare, mi-au închis contul. De atunci nu am reuşit să îl redeschid. Problema este că aceste conturi false se deschid în continuu, iar oamenii sunt înşelaţi şi cred că vorbesc cu mine. De exemplu, o publicaţie din Timişoara a făcut ştire dintr-o postare de pe acel cont. Este un prejudiciu adus imaginii mele şi cel care se află în spatele acestui profil poate avea şi beneficii de pe urma mea”, a explicat doctorul Raed Arafat

Comments are closed.